Thai masszázs (Masszázs), Székesfehérvár

Thai masszázs (Masszázs), Székesfehérvár
A thai masszázsnál nem az izomzat megdolgozása az elsődleges cél, hanem a test energiáinak aktivizálása, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal végig a test energiavonalai mentén.
Időtartam: 60 perc, 90 perc
Testrész: Talp
Szűkítés
3 szalon

A thai masszázs többszáz éves hagyományokon alapuló, ősi, távolkeleti masszázs. Ez az úgynevezett szárazmasszázs, amely egyéb technikákkal ellentétben nem használ olajat, krémet. Nem az izmokat, hanem az akupresszúrás pontokat ingerlik nyomásos technikával. Az egész testen alkalmazott eljárásnak sajátos koreográfiája van, minden testrészen végigmegy a masszőr, aki a tenyerén kívül a térdét, talpát is használja. A hagyományos thai masszázsnál nem az izmok ellazítása áll az előtérben, hanem a meridiánok „megdolgozása” annak érdekében, hogy az energiaáramlást harmonikus egyensúlyba hozzák (yin és yang kiegyenlítése) és megerősítsék. Mint a többi távol-keleti gyógyítási koncepció, úgy a thai masszázs is elsősorban az egészség megőrzésére irányul. A masszázs minden életkorban ajánlott, felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt.

Időtartam: 60 perc, Alkalmak száma (bérletek): 1, 

Testrész: Talp

Masszázs

Időtartam: 60 perc, Alkalmak száma (bérletek): 1

Masszázs

Időtartam: 90 perc, Alkalmak száma (bérletek): 1

Oldalainkon a szalonok által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, kérünk, hogy a szolgáltatás igénybevétele előtt a szalon honlapján is tájékozódj.
Az esetleges hibákért, elírásokért nem áll módunkban felelősséget vállalni.