Thai masszázs (Masszázs), Székesfehérvár

Thai masszázs (Masszázs), Székesfehérvár
A thai masszázsnál nem az izomzat megdolgozása az elsődleges cél, hanem a test energiáinak aktivizálása, ritmikus akupresszúrás nyomásokkal végig a test energiavonalai mentén.
Időtartam: 60 perc, 90 perc
Testrész: Talp
Szűkítés
3 szalon

(0 vélemény)
Írj véleményt

A thai masszázs többszáz éves hagyományokon alapuló, ősi, távolkeleti masszázs. Ez az úgynevezett szárazmasszázs, amely egyéb technikákkal ellentétben nem használ olajat, krémet. Nem az izmokat, hanem az akupresszúrás pontokat ingerlik nyomásos technikával. Az egész testen alkalmazott eljárásnak sajátos koreográfiája van, minden testrészen végigmegy a masszőr, aki a tenyerén kívül a térdét, talpát is használja. A hagyományos thai masszázsnál nem az izmok ellazítása áll az előtérben, hanem a meridiánok „megdolgozása” annak érdekében, hogy az energiaáramlást harmonikus egyensúlyba hozzák (yin és yang kiegyenlítése) és megerősítsék. Mint a többi távol-keleti gyógyítási koncepció, úgy a thai masszázs is elsősorban az egészség megőrzésére irányul. A masszázs minden életkorban ajánlott, felnőtteknek, gyerekeknek egyaránt.

Időtartam: 60 perc, Alkalmak száma (bérletek): 1, 

Testrész: Talp

Masszázs

Időtartam: 90 perc, Alkalmak száma (bérletek): 1

A thai masszázs hatására a test és a lélek harmóniába kerül. A kezelés oldja az izmokban lévő feszültséget és növeli az ízületek hajlékonyságát, továbbá fokozza és optimalizálja a nyirok- és vérkeringést. A vegetatív idegrendszert és a belső szerveket stimulálva serkenti azok működését, így egyensúlyba hozza a test energiarendszerét. Erősíti az immunrendszert. A kezelés a földön, egy szivacson, kényelmes ruházatban (póló, pamut nadrág) történik. thai masszázsnál egész test masszázst végzek (tetőtől talpig), a meridiánok mentén dolgozom, valamint lágy mobilizációs technikákat alkalmazok. A masszázsfogások egy felépített rendszerben követik egymást, nagy hangsúlyt fektetve a stresszgyűjtő központokra. A thai masszázs 2 órát vesz igénybe

Alkalmak száma (bérletek): 1, 

Testrész: Talp
Oldalainkon a szalonok által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, kérünk, hogy a szolgáltatás igénybevétele előtt a szalon honlapján is tájékozódj.
Az esetleges hibákért, elírásokért nem áll módunkban felelősséget vállalni.