Jóga (Edzőterem, Fitness terem), Székesfehérvár

Jóga (Edzőterem, Fitness terem), Székesfehérvár
A jóga célja a testi és a szellemi erők felébresztése. Eszerint alapvetően kétféle jógát különböztetünk meg: testi és szellemi jógát. A jógának több változata ismert, amelyeket a különböző személyiségtípusokhoz fejlesztettek ki. Indián kívül először a hatha jóga vált népszerűvé a 20. századi nyugati világban, ma már azonban Európában is szinte minden ága elérhető jógaközpontok által.
Alkalmak száma (bérletek): 1, 4, 5, 8, 10
Szűkítés
3 szalon

(0 vélemény)
Írj véleményt

A gyermekjógát drámajátékba beillesztve alkalmazzuk. A mese szereplői, a mese elemei minden esetben a gyerekek, akik a drámajátékon keresztül, az ősi jógagyakorlatok segítségével eljógázzák a szituációkat, szerepeket. A játékos utánzó jógagyakorlatok felkeltik és felszínen tartják a gyermekek érdeklődését és figyelmét, ezáltal örömmel és megfelelő intenzítással vesznek részt a gyakorlásban.

Alkalmak száma (bérletek): 1, 

Jóga fajtája: Gyerekeknek
Szalon további ajánlatai

Az ETKA - JÓGA önbizalmat, biztonságot adó erőgyűjtő módszer, a lehetőségekkel való élni tudás ábécéje. Az ETKA - JÓGA módszer lényege, hogy felszínre hozzuk a velünk született adottságainkat. Felszabadítjuk a bennünk működő természet erőit. Visszaszerezzük, visszatanuljuk, felszínre hozzuk mindazt a tudást, amit születéskor magunkkal hoztunk és csecsemőkorban ösztönösen jól alkalmaztunk. Ez a természetes mozgás és légzés képessége. Mindezt elérhetjük külön időráfordítás nélkül. Nem kell drága időnket jóga és légző - gyakorlatokkal, testedzéssel, sportolással tölteni, mert a vérkeringésünket bármely tevékenység közben képesek vagyunk serkenteni ott, ahol éppen vagyunk. Az ETKA - JÓGA alkalmazható.

Időtartam: 90 perc, Alkalmak száma (bérletek): 1

Szalon további ajánlatai
Oldalainkon a szalonok által szolgáltatott információk és árak tájékoztató jellegűek, kérünk, hogy a szolgáltatás igénybevétele előtt a szalon honlapján is tájékozódj.
Az esetleges hibákért, elírásokért nem áll módunkban felelősséget vállalni.